Välkommen!

Du har just tagit de första stegen mot att hitta riktigt bra lösningar för påfyllning av energi, eller kort och gott LADDA MOBILEN.

Personal och gäster/kunder ska inte behöva leta efter "en laddare" utan enkelt hitta laddningsstationer för sin mobiltelefon etc.

Vi har som målsättning att vara 1:a handsvalet som leverantör av lösningar för laddning till publika och offentliga miljöer!

Vi säljer inte alla "laddare" utan fokuserar på noga utvalda laddningslösningar för företag och för publika ändamål (hotell, konferens, restaurang, bar, café, event m.fl), lösningar som ställer höga krav på kvalitet, funktionalitet, design och användarvänlighet.

VAR BÄTTRE ÄN DINA KONKURRENTER - LÅT GÄSTEN LADDA MOBILEN

"Att kunna ladda sin mobila enhet (telefon, surfplatta, hörlurar m.m.) utanför hemmets lugna vrå är en självklarhet med tanke på hur beroende vi är. Lika självklart är det att inte behöva bära med sig sin egen laddare eller sladd. Med hjälp av våra lösningar får kunden ett incitament att välja just er vilket ökar försäljningen!"

Marknadsföring & laddning via Barman

Små och smidiga laddningsstationer levererar en stor service!

Med inbyggda laddningskablar och med eller utan inbyggt batteri.

De gör det enkelt att fylla på med energi utan att behöva bli av med/låsa in sin mobila enhet, fortsätt att vara uppkopplad och nåbar under tiden laddning sker. Stay connected!

Se vårt utbud av små men kompetenta laddningsstationer här.

Certifierade produkter

 

 

 

                                               Alla våra produkter är noga utvalda med tanke på kriterier som kvalitet, design, funktion och användarvänlighet.

Självklart är alla våra produkter säkra att använda och uppfyller myndigheternas krav, bland annat med CE-märkning.

Se vad vi erbjuder och börja handla

 

 

 

 

Sugen på att bjuda just din personal, dina gäster och dina kunder möjligheten att fylla på med energi?

Se våra lösningar och börja handla här!

Taxi, var god låt kunden ladda mobilen

 

 

 

 

Riktigt bra lösning för taxi!

Se till att kunderna väljer att åka med dig och dessutom ger dig hög rating/betyg genom att erbjuda laddning under färd. Vi har en laddningslösning som är snygg, praktisk och enkel. Kombinerar handsytt italienskt läder med nylonförstärkta laddningskablar för en exklusiv look och högsta kvalitet. Passar alla bilar och de flesta mobila enheter. Låt kunden fylla på med energi under färden!

Se vår laddningslösning för taxi här.

ÖKA DIN FÖRSÄLJNING OCH DIN PRODUKTIVITET

Se till att personal och kunder slipper fråga efter/leta efter laddare.

Driver du exempelvis hotell, café eller restaurang så kan du använda våra lösningar för att få ännu nöjdare gäster, lojalare gäster, mer försäljning och sist men inte minst en hjälp att få högre rating/betyg!

Välj den lösning som passar din verksamhet bäst eller kombinera flera olika lösningar för olika ytor och miljöer.

HOTELL OCH KONFERENSANLÄGGNINGAR

Ge era gäster bästa tänkbara service! Se till att gästerna kan fylla på med energi utan besvär, eller enkelt uttryckt, ladda telefonen på olika platser i er anläggning utan att de behöver släpa runt på sin egen laddare. Placera vår bordsladdare CharLi charger med inbyggda laddningskablar i konferensrummen och varför inte även i de finare rummen/sviterna. Se även till att gästerna inte behöver gå upp på rummet för att ladda mobilen utan istället kan stanna i loungebaren/lobbybaren med någonting gott att äta och dricka genom att placera några CharLi charger eller Barman på lämpliga ytor. Bättre service, högre rating/betyg och ökad försäljning!

Ur miljö- och hållbarhetssynpunkt är det även betydligt bättre att låta gästerna finna platser för laddning i lokalerna istället för att som en del gör, sälja en ny laddare!